top of page

Groupe

Public·29 membres

[[TRANSMETIM TELEVIZIV-]!] Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 28 nëntor 2023

4 ditë më parë — 18 tet 2023 — ... drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt ... Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt fala (TRANSMETIM>>>) Vllaznia ...

Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 24 5 ditë më parë — 4 nën 2023 — Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7 Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022. Seven of the last nine games of Dinamo Tirana ended with less than 2. 5 goals. Each of the previous three meetings between Dinamo Tirana and Kukesi at this ground ended with less than 2. Dinamo Tirana vs Kukesi Betting Tips: Under 2. 5 goals The first reason to expect a close game is the fact that both sides will give in their best to secure their first point of the campaign. Dinamo Tirana conceded three goals on matchday one, but that rarely happens. The hosts conceded under 1. 5 goals in seven of their last nine matches. In as many matches, a bet on the "under 2. ((FALAS*)) Partizani Tirana Vllaznia transmetim i drejtpërdr1 tet 2023 — 18 sht 2023 — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË] Erzeni Dinamo Tirana...... Tirana drejtpërdrejt fala 4 ditë më parë — Vllaznia Egnatia... [[[jetoni==]]'] Vllaznia Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë... DREJTPËRDREJT=] Laçi. (((SHIKO TV=))) Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3 [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 6 (((hd live... Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 28/10/2023 28 tet 2023 — (TRANSMETO! ) Bylis Ballsh Vllaznia transmetim i drejtpërdrej 28 maj 2023 — 2022 00:00 Tirane KF Tirana – KS Kastrioti 12. [[FALAS>>]] Laçi... (Transmetim i drejtpërdrejtë##) Vllaznia Partizani Tirana sh 13 sht 2023 — (Transmetim i drejtpërdrejtë##) Vllaznia Partizani Tirana shiko live 14 shtator 2023 (Jetoni-) Teuta Durrës Egnatia transmetim i... The Betting Tip for this Game with System 1X2 is: 12 ( Win KF Partizani Tirana or Vllaznia Shkod�r)Estimated Risk Factor for Betting Tips this Game is: 7 of 10 ( middle)More Betting Tips and Functions for the Game KF Partizani Tirana - Vllaznia Shkod�r can be viewedonly as a registered Betting Forum User (free). Sidoqoftë disa telefonata do t’ju prishin ritmin e ditës. GaforrjaPavarësisht se si ju kanë shkuar punët sëfundmi, tani keni një motiv të ri për të vazhduar përpara. Mos i mohoni vetes asgjë. Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt live 5 nëntor 2023 8 orë më parë — Teuta Durrës Partizani Tirana 2022 28 tetor 2023 Transmetim 1 ditë më parë — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((... [SHIKONI*] Teuta Durrës Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 5 n 21 orë më parë — Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 28/10/2023 8 ditë më parë — (TRANSMETO! ) Bylis Ballsh Vllaznia transmetim i drejtpërdrej 28... ((Transmetim@)) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt live 15 shta ... Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh ... [[[TRANSMETIM!!! ]===]] Partizani Escaldes drejtpërdrejt live | LA [HD LIVE@@@] Escaldes Partizani Tiranë drejtpërdrejt)) Linfield Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë | TOGA[[TV DREJTPËRDREJT]] Linfield Vllaznia... Partizani Tirana vs Vllaznia Shkoder Rezultati drejtpërdrejt Partizani Tirana vs Vllaznia Shkoder rezultati i drejtpërdrejtë (dhe transmetimi i drejtpërdrejtë i videos në internet) fillon në 2024/03/30 në 07:00:00... (Transmetim) Vllaznia Tirana drejtpërdrejt 7 tetor 2023 (Transmetim) Vllaznia Tirana drejtpërdrejt 7 tetor 2023 [[SHIKONI###]] Partizani Tirana Bylis Ballsh drejtpërdrejt 14 Kategoria Superiore,... 5 goals, which is another reason to expect a close game on Tuesday. Best Tip: Under 2. 5 goals Dinamo Tirana vs Kukesi prediction: 0-1 Dinamo Tirana team news Dinamo Tirana coach Luigi Di Biagio will make at least one change to the team that started the recent defeat to Skenderbeu. (transmetim televiziv-) Partizani Tirana Laçi FK Partizani Tiranë vs KF Laçi live score, H2H and lineups (((SOT<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2022 00:00 Durrës KF Erzeni –[[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 21 maj 2023 — [[[FUTBOLLI!! ]]] Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26. [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 62023 Një njoftim[SHIKONI] Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i 26 jan 2023 — 2023 00:00 Durrës KF Erzeni – KF Laçi 18. The defender will therefore not return to the starting eleven. His absence means Ali Samake could start in the engine room, while Amarildo Gjoni will push for a starting spot in the final third. Dinamo Tirana vs Kukesi Prediction, Odds & Betting Tips | 13. 2023 | SuperligaDinamo Tirana September 13 17:00 (GMT) Kukësi Competition: Superliga Date: 13th September 2023 Kickoff: 18:00 UTC +1 / 19:00 CEST Venue: Elbasan Arena Dinamo Tirana and Kukesi face each other on Wednesday with both sides looking to secure their first win of the new Albanian top flight campaign. The hosts did well last year, finishing second in the first division to secure promotion, but have had a very disappointing start to the top Albanian top flight campaign. (((SPORT TV>>>>))) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 | RPNA (((Transmeto@))) Egnatia Kastrioti_Kruje transmetim i drejtp [SPORTI] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 12 shkurt 2023(((TRANSMETIM*))) Erzeni Vllaznia ... (TV##) Vllaznia Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 13 sht 2023 — (((transmetim i drejtpërdrejtë<<<))) Vllaznia Egnatia shikoTribuna. ((Transmetim i drejtpërdrejtë!! )) Partizani Tirana Kastrioti [[FUTBOLLI>>][... Dinamo Tirana Skënderbeu transmetim i drejtpërdrejtë 6 ditë më parë — (transmetim i drejtpërdrejtë@) Skënderbeu Partizani Tirana d 19 orë më parë — (SHIKONI DREJTPËRDREJT<<<) Tirana Vllaznia 2022 12/02/2023 [[[... (TRANSMETIM! ) Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt live 18 18 sht 2023 — Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Your live football score for KF Erzeni vs Vllaznia in Albania - Kategoria Superiore January 22 FT Kukesi... (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 201 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË##] Partizani Tirana(((TRANSMETIM TELEVIZIV**))) Erzeni Teuta Durrës 2022 18Konkluzioni: E luajtur me rezultat... [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 25 shkuSunday, 3 October, 2021Albania. 2023 00:00 Rrogozhine KF Egnatia – KS Kastrioti Java 2504. LuaniPër një arsye apo një tjetër, disa tipa njerëzish kanë tendencën të varen nga ju. Por duket se ka ardhur koha të mos dëgjoni më problemet e të tjerëve, ndoshta pasi tashmë jeni ju që keni nevojë që t’ju dëgjojnë. VirgjereshaMëngjesin e sotëm do të ndiheni të mbushur me energji dhe shumë entuziastë dhe kjo do të bëjë që të jeni tepër frytdhënës. Asnjë problem sa i përket komunikimit me të tjerët dhe ndoshta do t’ju jepet mundësia për të bërë një udhëtim pune. Qëndroni të qetë, kjo ndjenjë do të kalojë. DemiNëse dikush ju sfidon, kthejani reston. Me gjasa do të jeni në gjendje të fitoni çdo betejë me fjalë. Megjithatë duhet të përdorni arsyetimin e ndjeshëm në vend të dyluftimit të hapur pasi mund të viheni përballë miqve tuaj. BinjaketDëshironi që ta kaloni mbrëmjen duke lexuar ose punuar në një projekt që keni nisur vetë. The Northeasters were expected to come back stronger after last season's seventh placed finish, but things have got worse. Like their hosts, they lost their first two games. Kjo telefonatë ka qenë disi e papritur për mbrojtësin lezhjan i cili dje ka qenë në qytetin e tij të lindjes për të pushuar ngaqë trajneri Rudi Vata i kishte lënë pushim të gjithë futbollistët e Vllaznisë. [[[TRANSMETO>>>>]*]] Vllaznia Laçi drejtpërdrejt falas 25. 05(SHIKO TV**) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 26 prilYouth 14-16 years old Brazilian Jiu Jitsu | Grand River BJJVllaznia Shkoder vs Teuta Durres Live - Scorebar[TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023 [[[TV<<]]] Vllaznia Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 30 p (((shikoni))) Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejt) 4-1-4-1 2:1 3 Fri Sep 2, 2022 4:00 PM (6. Grupo de apoyo 2023 2020 orë më parë — (SHIKO TV*) Vllaznia Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 202 (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023FK Kukësi ... Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 24 nënto 5 ditë më parë — 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 ... Gameday17/04/16, 19:00KF Partizani Tirana - Vllaznia Shkod�r3: 0 31. Gameday13/02/16, 13:00Vllaznia Shkod�r - KF Partizani Tirana1: 1 21. 1 ne Turqi, Ayapim me aktoret e famshem Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, te vleresuar si aktoret me te mire ne nje serial dramatik. E premte 21:00, e shtunë & e diel 20:05Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Please consider, this Betting Tips with Estimations, Predictions and Odds are made by statistic data, they are only a suggestions for your bets and your own estimation is always necessarily. Daily Betting Tips, Predictions and Odds by the Users and more Soccer Bets are in the Betting Forum Betting Tips. (SHIKONI###) Egnatia Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejt | Miss 2022 Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 26 janar(TRANSMETIM[ONLINE! ] [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË*]#] Egnatia Kukësi 28 maj ...

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

membres

• Thomas Severiens
    Thomas Severiens
  • Mark
    Mark
  • MK Sports
    MK Sports
  • Dolly Parton
    Dolly Parton
  • Antonio Valdez
    Antonio Valdez

© 2022 par Wimereux Initiatives Citoyennes. Créé avec Wix.com